torsdag 30 augusti 2012

Tävlingar

Det var ett tag sen som jag uppdaterade här inne men livet har kommit lite i vägen. Har dock kunnat vara med i ett par utmaningar. Är med i en grupp på Facebook som heter "En kväll- en utmaning" och jag har varit med i några av deras utmaningar som varit upplagda där. Här kommer bilder på dom kort jag har bidragit med och jag har faktiskt vunnit två av utmaningarna.

 Utmaningen var att skapa något i cerice då personen som la upp utmaningen verkligen gillar cerice. Valde att använda mig av papper från Colorbar samt en stämpel från Reprint. Fjärilarna som sitter i blommorna kommer från Stämpelfabriken
 Denna utmaning gick ut på att skapa något av spillbitar och tiden var endast 1 1/2 timme (som dock ändrades efter att jag lagt upp detta kort). När det var dax att utse vinnarna så valde personen som skapade utmaningen att ha två vinster, en för dom som la upp innan första tiden och en för hela utmaningen. Jag vann på första delen. Stämpeln som jag använt mig av kommer från Gummiapan.
Denna utmaning gick ut på att skapa ett julkort. Slängde ihop detta kort på mindre än 1 timme vilket är rekord för mig. Stämpeln med det pussande paret kommer från Bildmålarnas nya julstämplar. Texten är en free bee från Internet (kommer inte ihåg vilken sida). Även med detta kort vann jag på utmaningen. 


Hoppas ni orkat läsa hela vägen ner hit för då ska jag bara säga att det kommer att komma fler inlägg nu under helgen på olika kort och alter jag har gjort, så håll till godo så kommer det mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...