tisdag 10 juli 2012

Två kort till grannen

Har fått och levererat ytterligare en beställning till min kära granne. Denna gång var det två kort till killar som fyllde 20 och 25 år. Lite trixit att komma på vad jag skulle göra men då dom endast önskade sig pengar till en resa som dom två ska göra ihop så fick det bli ett kort där man kunde stoppa pengar i. Ett sedel kort och ett vanligt kort med fickor i som man kunde stoppa pengarna i.

Det första kortet är till 20 åringen och som intresse till honom fick jag att han gillade brudar. Så vad passar inte bättre än en bild på sexiga Miss Fortune från Kenny K. Satte henne på lite punchiella och lite bling i hörnen. Kortets låsning hålls ihop med magneter.
Andra kortet som var till 25 åringen går i fiskarens tema. Då han gillar att fiska. Bilden är en digi från Just inklined. Texten har jag hittat hos Create with TLC. Bakgrunden har jag använt mig utav torra chalks för att kunna göra en himmel. På insidan har jag stämplat upp och klippt ut Liten Bakficka från Skogstokiga där man kan sticka ner pengarna i. Detta kort gjorde jag efter en skiss hos Svensk Scrapbooking och deras midsommarcorp som jag var med i. Det är kortskiss nr 4, valde dock att vända lite på den.
Korten blev väldigt glatt mottagna och personerna i frågan tyckte dom passade perfekt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...