fredag 11 maj 2012

Svärfar fyller 60 år idag...

...och det firar vi med buller och bång på en annan kontinent precis som vi gjorde med svärmor. Svärmor, mina föräldrar och min syster samt min sambos syster med familj och vår lilla familj firar honom med dunder och brak idag. Fast egentligen började det hela i början av månaden då vi överraskade honom stort med att komma ner till honom på hans semester där dom befinner sig. Snacka om att han blev överraskad. Min svärfar är en person som inte gillar att ha kontroll så denna överraskning har varit extra kul att hålla hemligt för honom. Det enda som han vetat var att dom och mina föräldrar skulle åka på semester tillsammans och att det skulle hända något undertiden där. Svärfar har försökt att få oss alla att försäga oss eller så har han pressat oss till att försäga oss men inget sånt hände vilket gjorde det extra kul att se hur han funderade och var lite smått nervös inför resan och vad som komma skulle. Men nu är vi här och firar honom stort med alla deras vänner här nere och våra familjer. Till denna stora dag gjorde jag två kort då min mamma ville ha ett kort som hon kunde ge från dom. Då min svärfar är tokig i bilar så fick det bli två kort med bil som tema.

På första kortet som vi gav till honom var ett kort där jag använt mig av papper från Glitz Design kallad "Rebel" och som dekoration har jag stämplat upp en gammal Saab bil och satt på foto matta och sen hela på 3-D kuddar. För att han ska komma ihåg vad han fyller satte jag 60 i chipboard siffror samt lite bling i hörnen. Insidan har jag använt mig utav samma papper som på framsidan för att få en bra tråd igenom hela kortet.

Andra kortet som mina föräldrar gav gjorde jag med Tim Holtz Die "Old Jalopy" som jag stansade ut och satte på kortet. Bakom bilden satte jag en stämpel som jag kallar "maffia-mannen" (vet inte var den kommer ifrån). Ser ut som om mannen står och väntar på någon eller något. Bakgrundspapperna har jag stämplat med en ljusare stämpeldyan för att få lite effekt. Längst bak har jag använt mig av "Tegelvägg" och på remsan i mitten har jag använt mig av "Splat", båda stämplarna kommer från Gummiapan. På vimpeln har jag embossat Gratulerar och sen vikt den på två ställen så att det blir lite mer livfullt. Insidan av kortet har jag följt samma tema på papperna som på framsidan.

Båda korten tillsammans. Blev väldigt nöjd med båda korten och min sambo fick välja vilket kort han ville att vi skulle ge till hans pappa. Min sambo är som sin far bil tokig så han gillade kortet med Saaben mer (fast jag hade hellre velat ge det andra) men eftersom det är hans pappa så får han bestämma. Svärfar fick ju båda korten ändå.

Nu ska vi fortsätta att fira svärfar i värmen och vi ska alla åka down town för att gå på restaurang och äta en god middag. Hoppas ni har orkat att läsa hela inlägget, såg att det blev ett lååååångt sådant. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...