måndag 21 november 2011

Bröllopsdag

För ett tag sedan såg min mamma en LO som en utav mina kära scrapvänner gjort på sin mammas bröllopsfoto och min mamma undrade om jag inte kunde göra något liknande med deras foto. Som sagt antog jag utmaningen och som present till deras bröllopsdag, fick dom en LO med deras bröllopsfoto. Dom firade 35-årig bröllopsdag och det firades genom att äta på Rådhuskällaren i Malmö.

Då dom inte hade några stora bröllopsfoton kvar fick min pappa (ja han fick veta lite grann eftersom jag inte hade någon möjlighet själv att köra in och fixa det i hemlighet, dock visste inte mamma något) scana in det fotot som dom har hemma och skicka till mig. Framkallade sedan fotot så att jag fick det på riktigt foto papper. Efter att tillslut bestämt mig vilken storlek jag skulle ha på fotot (beställde olika storlekar) så var det bara till att börja fundera ut och lägga ut hur jag ville att det skulle vara. Då fotot var i svar/vit så ville jag hålla det med dom färgerna och inte använda för mycket färg runt om kring fotot utan jag ville att fotot skulle vara huvudmålet. Använde mig utav ett cardstock som hade lite silvrigt i sig. Pappret bakom fotot hittade jag på Pema och tyckte det var passande då det var en massa ord som har med äktenskap att göra. Lite bling och några blommor fick bli dekoration och sen stansade jag ut deras bröllopsdatum och satte fast.


Till LO gjorde jag även ett kort. Det är ett Magic Card och man kan hitta beskrivningen här. Använt svart cardstock som jag stansat med en MS stans, det röda pappret kommer från Maja Design´s Collection "Du och Jag" och pappret heter Passion. Essen på kortet är en digi stamp som jag hittade på The Sherlocks Home Free Digitals Creations som jag tyckte passade väldigt bra till detta tillfälle. Målade essen med Tombow pennor.och så tillsammans


Både LO och kortet blev mycket uppskattat, speciellt LO:n. Vill även passa på och tacka min vän och scrapkompis Anna som hjälpe mig att brain storma kring LO:n och att jag fick fylla hennes telefon (en lördags kväll) med sms och mms på olika alternativ och förslag, Super Tack Anna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...