måndag 27 juni 2011

Sommar Sommar och glass i stora lass

Nu är det sommar och det är fint väder. Då blir tyvärr pysslandet lite lidande men så fort det blir gråa moln på himmelen blir det lite pyssel. Svensk Scrapbooking har haft en Midsommarcorp dom den senaste veckan. Det är en tävling med många olika utmaningar och jag har bidrag till två av dom utmaningarna. Den ena är en färgutmaning där man skulle använda sig utav färgerna turkos, rosa och grön. Andra utmaningen jag har lämnat bidrag till är glass utmaningen som gick ut på att göra en egen smarrig glass. Ville vara med på fler utmaningar men tiden har inte räckt till så två får duga. Om ni inte var med i detta årets midsommarcorp tycker jag att ni ska pröva på det till nästa år. Det är så kul och det finns så många duktiga pysslare ute i vårt avlånga land. Det är riktigt kul och se vad andra hittar på för något när man fått samma instruktioner.

Här är mitt bidrag till färgutmaningen. Pappert har jag fått från Creative Club och stämpeln är Mimosa med kamera och kommer från Bildmålarnas senaste club kit. Har färglagt med Tombow pennor. Biljetten med texten " Sommaren är här" kommer från Skogstokiga.


Nu kommer mitt bidrag till glass utmaningen. Gjorde en strut glass med tre olika lager av glass. Själva struten är brunt cardstock som jag har bigat för att få det att se ut som en våffla. Dom olika lagren av glass har jag själv ritat och sen klippt ut. Pappret som jag använt till glass smakerna är från ett och samma papper där det finns fyra olika rutor med olika färger och mönster. Valde grönt för päronsmak, rött för jordgubbssmak och det vita är vanilj med strössel. Valde att lägga det prickiga överst för att få lite strössel effekt. Har sedan klippt ut prickarna och fäst på dom andra lagren av glass för att få det att se ut som om glassen håller på att smälta. Tyckte även att Skogstokiga stämpeln med texten " Ingen sommar utan glass i stora lass" passade så bra in att jag gjorde ett kex och satte i glassen. Blev så sugen att jag var tvungen att ta en tugga *blink, blink*. En väldigt smarrig glass men inga kalorier över huvudtaget, så det är ju en bra glass.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...