söndag 14 juni 2015

Låååångt efter i bloggandet

Som ni kanske har upptäckt så har jag inte uppdaterat bloggen på jättelänge och det ber jag om ursäkt för, men ibland kommer livet emellan. Nu har jag dock bestämt mig för att uppdatera då jag även har blivit DT- medlem för underbara Gummiapan som jag kommer att blogga för den 17:e i varje månad. Titta gärna in vi har även en månad tävling varje månad, Gummiapan blogg.

Här kommer nu en samling av vad jag inte har visat i bloggen än och det sträcker sig ända tillbaka till sommaren förra året och framåt.

Här har jag gjort så kallade chokladkort till barnens kusiner när dom hade kalas förra sommaren.
Papper och stämpel kommer från Gummiapan.

Här är en samling kort som gjordes till ett kalas, ett krya på dig kort till en scrapvän som opererat sin höft och sen Halloween kort när vi var bortbjudna på halloween fest. Papper och stämplar är även här från Gummiapan.

Vi är ett gäng som träffas var tredje vecka och pysslar tillsammans. I höstas firade två av oss jämt och vi har som tidigare alltid gjort något att ge till dom som fyller nolla. 
Denna gång bestämde vi oss för att överfylla deras brevlådor med en massa fina kort.
Nedan visar jag mina kort som jag gjorde till dom.

En av mina kollegor på jobb slutade förra året och jag blev ombedd att göra ett kort till henne som tack för denna tiden. Blev ett omlottkort.

Mina svärföräldrar har goda vänner i Thailand och när dom åkte ner till jul förra året hade dom med sig en present till mannen i gänget då han fyllde år. Har klätt en pingels burk och sedan stansat ut bokstäverna. Han är en riktig MFF:are och i burken låg det en T-shirt där det stod " Jag hjärtar MFF". Kan säga att presenten blev lyckad och uppskattad.

Här har jag gjort två bokmärken till svärmor och väninnan i gänget som jag nämnde ovan. Båda gillar att ligga och slappa vid poolen med en god bok.

Detta var allt för denna gången, men det kommer mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...