tisdag 10 augusti 2010

Sommartävling

Stämpelfabriken har en tävling som pågått hela sommaren där temat var Sommar. Man fick göra vad man ville, man skulle bara tänka ordet sommar undertiden. Vill ni komma till tävlingen så bara klicka här Stämpelfabrikens Blogg.
Såg i tidningen Scrapbookin m.m ett inslag om hur man kunnde göra sitt eget mini album där man använde sig utav vaxduk som omslag. Tyckte detta var en bra ideé att göra ett album om min dotters första sommar och alla upplevelser hon var med om.
Började med att välja ut några foton som jag tyckte var passande för albumet och sen var det bara till att börja mäta, klippa, vika och klistra samt att dekorera. Mellan varje sida finns en öppning där jag gjode små tags och på dessa har jag skrivet kortfattat om dom olika bilderna som finns just på dom sidorna. Längst bak i albumet på allra sista sidan finns ett litet album till där det finns två foton.
Valde att ta foto av uppslaget med bilden på där hon äter jordgubbar själv, en riktig sommar bild. Albumet hålls stängt med hjälp av ett svart sidenband.
Här är resultatet i bilder:

Framsidan

Från sidan

Första sidan

En av tagen som finns mellan varje sida

Uppslag i albumet

Mini album i albumet på sista sidan
2 kommentarer:

  1. Jättekul att se det i "verkligheten" - superfint. Läckert med vaxduken!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket fint album du gjort!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...